Andere games

Logo Quiz | keer terug naar het overzicht

Logo Quiz is een quiz die de wereld overneemt met plezier.

Het doel van het spel is dat de logo's die getoond worden in de App geraden worden. Het gaat hierbij om de namen van de logo's van verschillende bedrijven.

Tips en hints:
Tijdens het spelen van Logo Quiz kun je gebruik maken van tips. Deze tips en hints zijn bedoelt om jou te helpen bij het raden van het logo dat getoond wordt.

Je kunt meer hints verdienen door de logo's goed te raden. Hiermee verhoog je tevens de kans om het leaderboard van logo Quiz te veroveren!

Na de invoering van de hints ben je in staat om twee van de vier opties te verwijderen. Het wordt dan al een stuk gemakkelijker om het logo te raden!

De tips kunnen ook worden gebruikt om een gebroken streak te hervatten


 

Android?

Android is een opensource platform voor mobiele telefoons en tablet-pc's gebaseerd op de Linuxkernel en het Java-programmeerplatform.

In april 2013 werden er meer dan 1,5 miljoen Android-telefoons per dag geactiveerd en Android is daarmee het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons.

In totaal zijn er tot maart 2013 meer dan 750 miljoen Android-apparaten geactiveerd.

Android is ontwikkeld door Android Inc, een bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Google, dat het bedrijf later onderbracht in de Open Handset Alliance (OHA). Het originele idee achter Android was het ontwikkelen van een besturingssysteem voor camera's met een ingebouwde ondersteuning voor cloud-mogelijkheden. Android wordt nu voornamelijk gebruikt voor smartphones en tablets...

Naar Wikipedia...

Updates