Icomania

Icomania Level 17 | keer terug naar het overzicht

Icomania is een ongelooflijk leuk woord-gebaseerd puzzelspel van de makers van de '4 plaatjes 1 woord'. De opzet van het spel is heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is kijken naar iconen van merken, films, tv-shows, karakters, beroemdheden, logo's en meer.

Gebruik de 12 voorgestelde letters om het juiste antwoord te spellen. Als je vast komt te zitten op een bepaald niveau kan je hulp inroepen van je vrienden via Facebook of... kan je deze website gebruiken :-)

De makers van Icomania voorzien regelmatig in extra levels waardoor er nieuwe afbeeldingen moeten toegevoegd worden. Het kan zijn dat ze afbeeldingen in bepaalde oudere levels dan door elkaar gooien waardoor de volgorde op deze website een beetje kan verschillen.

Icomania is terug te vinden in de Play Store van Google.

Aanvullingen zijn steeds welkom, gebruik daarvoor het contactformulier op deze website.

 

 

 

Law and Order Daffy Duck Gucci
     
Casio Jaws Faber Castell
     
Springsteen Wrangler Citizen Kane
     
Truman Show Blade Bogart
     
Ferris Bueller Villeroy & Boch Epson
     
Evian Dennis Quaid Buzz Lightyear
     
Cindy Crawford Dali Jason Bourne
     
Agent Smit David Bowie Subaru
     
Hugo Boss Baloo City of God
     
Tag Heuer Lilo Deadwood
     
American Pie Jay-Z Jessica Rabbit
     
Felix the Cat Jigsaw Tyra Banks
     
Roseanne Grey’s Anatomy The Grinch
     
Billabong Davidoff Asus
     
Boston Legal Jackie Kennedy Jet Li
     
IMG_3233    
Marv    

 

 

Android?

Android is een opensource platform voor mobiele telefoons en tablet-pc's gebaseerd op de Linuxkernel en het Java-programmeerplatform.

In april 2013 werden er meer dan 1,5 miljoen Android-telefoons per dag geactiveerd en Android is daarmee het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons.

In totaal zijn er tot maart 2013 meer dan 750 miljoen Android-apparaten geactiveerd.

Android is ontwikkeld door Android Inc, een bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Google, dat het bedrijf later onderbracht in de Open Handset Alliance (OHA). Het originele idee achter Android was het ontwikkelen van een besturingssysteem voor camera's met een ingebouwde ondersteuning voor cloud-mogelijkheden. Android wordt nu voornamelijk gebruikt voor smartphones en tablets...

Naar Wikipedia...

Updates