Icomania

Icomania Level 4 | keer terug naar het overzicht

Icomania is een ongelooflijk leuk woord-gebaseerd puzzelspel van de makers van de '4 plaatjes 1 woord'. De opzet van het spel is heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is kijken naar iconen van merken, films, tv-shows, karakters, beroemdheden, logo's en meer.

Gebruik de 12 voorgestelde letters om het juiste antwoord te spellen. Als je vast komt te zitten op een bepaald niveau kan je hulp inroepen van je vrienden via Facebook of... kan je deze website gebruiken :-)

De makers van Icomania voorzien regelmatig in extra levels waardoor er nieuwe afbeeldingen moeten toegevoegd worden. Het kan zijn dat ze afbeeldingen in bepaalde oudere levels dan door elkaar gooien waardoor de volgorde op deze website een beetje kan verschillen.

Icomania is terug te vinden in de Play Store van Google.

Aanvullingen zijn steeds welkom, gebruik daarvoor het contactformulier op deze website.

 

 

 

BERLIN CHARLIE SHEEN PSY
     
BILL GATES SONY ERCISSON TROY
     
KODAK USA FRODO
     
SPONGEBOB DONALD DUCK LG
     
HEINEKEN BRAZIL HELLO KITTY
     
TARZAN NIVEA PARIS
     
AUSTRALIA LINUX CHE GUEVARA
     
HAWAII STAR TREK WALLE
     
FILA GOOFY CANADA
     
RAY - BAN CHINA HANNIBAL
     
MARGE RED BULL GODZILLA
     
OAKLEY LONDON OCEANS ELEVEN
     
KILL BILL PULP FICTION SUZUKI
     
ADIDAS MICHAEL JACKSON JAPAN
     
LISA NESTLE TERMINATOR
     
DOODLE JUMP LEXUS LORD OF THE RINGS
     
 
DELL SEATTLE  

 

 

Android?

Android is een opensource platform voor mobiele telefoons en tablet-pc's gebaseerd op de Linuxkernel en het Java-programmeerplatform.

In april 2013 werden er meer dan 1,5 miljoen Android-telefoons per dag geactiveerd en Android is daarmee het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons.

In totaal zijn er tot maart 2013 meer dan 750 miljoen Android-apparaten geactiveerd.

Android is ontwikkeld door Android Inc, een bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Google, dat het bedrijf later onderbracht in de Open Handset Alliance (OHA). Het originele idee achter Android was het ontwikkelen van een besturingssysteem voor camera's met een ingebouwde ondersteuning voor cloud-mogelijkheden. Android wordt nu voornamelijk gebruikt voor smartphones en tablets...

Naar Wikipedia...

Updates